Kledingpas Waddinxveen 2024

Houd de komende weken goed uw mailbox én deze website in de gaten. De nieuwe Kledingpas 2024 komt er weer aan.

De Kledingpas kan vanaf zaterdag 30 maart 2024  aangevraagd worden via deze website. 

Wijzigingen Vergoedingen Leergeld per 1 januari 2024

Vanaf 1 januari 2024 is de Regeling Voorzieningen (Vergoedingen) van Leergeld Waddinxveen flink gewijzigd:

De leeftijd voor het vergoeden van fietsen en laptops is veel gunstiger geworden. Fietsen worden nu vergoed vanaf 8 jaar.
en laptops vanaf groep 6. Maar als een kind in het basisonderwijs een fiets of een laptop heeft ontvangen, dan kan pas na 5 jaar een nieuwe aangevraagd worden. Je kunt nooit beide tegelijk aanvragen. 

Zie hiervoor verder de Regeling en klik hier.

Alle kinderen mogen meedoen!

In Nederland groeit 1 op de 12 kinderen op in armoede. Deze kinderen kunnen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn omdat er niet genoeg geld is. Onze missie is: Alle kinderen mogen meedoen! Want nu meedoen is straks meetellen!

Wij helpen kinderen uit gezinnen met een krappe beurs in Waddinxveen. Zo helpen we bijvoorbeeld met schoolspullen, een laptop, een fiets, de kosten voor een schoolreis op de basisschool of een verjaardagspakket.

Ouders kunnen zo het beste aan hun kind geven, en elk kind kan meedoen!

Klink hieronder op één van de buttons wanneer uw iets wilt aanvragen voor uw kind.

NIEUW bij Leergeld Waddinxveen: Spelend leren met Squla

Leren kan ook leuk zijn! Door leren leuk te maken, helpt Squla kinderen te groeien en ontwikkelen.
U kunt nu via Leergeld Waddinxveen een GRATIS Squla abonnement aanvragen voor kinderen in groep 3 tot en met 8. Klik nu op de afbeelding van Squla voor meer informatie. Aanvragen doet u via de knop 'Overige aanvragen' hierboven of klik hier.

Ook NIEUW bij Leergeld: WoordExtra voor kinderen groep 1 en 2:

Maar we hebben ook een super goed GRATIS aanbod voor kinderen in groep 1 en 2. WoordExtra helpt met Nederlandse woorden leren.

Het is bedoeld voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar oud die meer ondersteuning op het gebied van woordenschat kunnen gebruiken. Denk aan kinderen die opgroeien in taalarme gezinnen of in gezinnen met een migratieachtergrond. Met WoordExtra maken zij spelenderwijs kennis met de 2000 Nederlandse woorden die kinderen in groep 3 nodig hebben. Klik nu op het logo van WoordExtra voor meer informatie. Aanvragen via de knop 'Overige aanvragen' hierboven of klik hier.